Un pensionar din Franța a devenit milionar peste noapte, după ce câștigat la loterie cu un bilet cumpărat dintr-un bar

Avea o șansă la 1.5 milioane, dar s-a întâmplat minunea. Un pensionar a câștigat un milion de euro cu un loz răzuibil. Câștigătorul începuse să cumpere bilete doar cu o lună în urmă până când a dat lovitura și a câștigat jackpot-ul, scrie Observatornews.ro

Șansele de a atinge jackpotul la Millionaire sunt destul de scăzute, pentru că există doar patru bilete câștigătoare pe serie, ceea ce reprezintă o șansă la 1,5 milioane. Cu toate acestea, norocul a venit la un bar din Ault, în Somme, Franța. Bărbatul a câștigat jackpot-ul de un milion de euro pe 31 martie.

A crezut în norocul său

Au fost necesare mai multe verificări înainte ca pensionarul să-și dea seama cu adevărat ce i s-a întâmplat.

„Ne-am uitat la bilet de cel puțin 20 de ori”, asigură managerii barului, care precizează că acesta este cel mai mare câștig de când au preluat această afacere în 2018.

Câștigătorul a început să joace Millionaire în urmă cu doar o lună, după ce a auzit că mai multe persoane au câștigat în Seine-Maritime, nu departe de casa lui. O intuiție bună și un pariu câștigător, așadar. Noul milionar nu are planuri mari deocamdată. Mai presus de toate, se va „distra și își va ajuta copiii”, relatează proprietarul barului.

Total
0
Shares
Total
0
Share