Un posibil candidat din partea blocului ACUM chemat în judecată! A acaparat ilegal holul din blocul în care trăiește

andrei nastase coruptie, grigore colun, candidati acum, andrei nastase candidati, membbri platforma da, blocul acum

Filtrul Maiei Sandu – praf în ochii alegătorilor. Binomul PAS-PPDA afirma că propune doar candidați integri pentru funcția de deputat, dar în lista PPDA, ajunsă în presă, figurează indivizi certați cu legea. Grigore Colun, candidatul lui Andrei Năstase pentru circumscripția nr.24, conform unor zvonuri, a fost chemat în fața judecătorilor ca să dea explicații pentru abuz de funcție și samavolnicie.

Colun a fost pârât de un vecin că, în calitate de șef al unei asociații de locatari, a acaparat ilegal o parte din holul comun al blocului și a extins neautorizat apartamentul său. Inspecția de Stat în Construcții a confirmat ilegalitatea acțiunilor candidatului lui Năstase, iar judecata l-a obligat să demoleze construcția și să achite cheltuielile de judecată, transmite Timpul.

Dosarul a fost inițiat în 2015, iar decizia finală a fost pronunțată cu 2 ani mai târziu. Anterior, liderul PAS, Maia Sandu, precum și partenerul său de binom, șeful PPDA, Andrei Năstase, au declarat că pe lista lor comună se vor găsi doar persoane integre, selectate de o comisie specială.

Total
0
Shares
Total
0
Share