Social

Un preot ortodox a rămas șocat când a mers la maternitate, şi a văzut copilul născut de soţia sa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un preot a cerut magistraţilor de la judecătorie să dispună un test de paternitate pentru a afla dacă băiatul care are opt luni, rezultat în urma căsătoriei cu soţia sa, este sau nu copilul său, bănuind că preoteasa l-a înşelat cu un alt bărbat, transmite presa română.

Ştefan Şălaru, preot în parohia Stănileşti, judeţul Vaslui, a introdus în instanţă o acţiune de tăgadă paternitate, bănuind că soţia sa, care este secretară în cadrul Primăriei, ar fi făcut copilul cu alt bărbat. Preoteasa a declarat că totul ar fi pornit de la nişte zvonuri răspândite de la un prieten şi coleg de breaslă de-al soţului.

„Soţul meu a depus o acţiune pe rolul Judecătoriei Huşi. Au existat probleme de natură familială, pe baza unor conflicte care au izbucnit de la anumite afirmaţii ale unor prieteni ai soţului meu. Este o situaţie destul de gravă. Conflictele dintre noi datau cu mai mult timp în urmă. Relaţia dintre noi se deteriorase. Am încercat să soluţionăm. Aceste conflicte nu priveau sub nicio formă paternitatea fiului meu, ci ţineau de legăturile personale dintre noi doi, de natură sentimentală, să spunem”, a declarat Mihaela Şălaru, soţia preotului.

Aceasta a adăugat că zvonurile i-au fost aduse la cunoştinţă soţului de către un alt preot, pe care ar fi refuzat să îl ajute cu chestiuni ce ţin de munca ei.

Pe de altă parte, preotul Ştefan Şălaru nu a putut fi contactat, pentru a-şi exprima opinia cu privire la această situaţie. Judecătoria urmează să stabilească un prim termen când va fi analizat dosarul.

loading...

Comments are closed.