Un primar din SUA s-ar fi împuşcat după ce un ziar a publicat fotografii cu el deghizat în femeie

Primarul unui oraș mic din statul american Alabama şi-ar fi pus capăt vieţii după ce o publicaţie locală a făcut publice mai multe fotografii în care bărbatul se îmbracă şi machiază precum o femeie, sub un alter ego pe internet, scrie Observatornews.ro

F.L. „Bubba” Copeland, care era și pastor la o biserică din apropiere, s-a împușcat mortal, a anunțat NBC News.

Ar fi rescurs la gestul extrem după ce publicaţia nu a şters fotografiile
Primarul gestiona conturi de rețele sociale ca femeie transgender sub pseudonimul Brittini Blaire Summerlin. În ciuda faptului că menținea ceea ce părea a fi un alter ego online activ, Copeland continuă să-și îndeplinească îndatoririle pastorale la Prima Biserică Baptistă din Phenix City, predicând și cântând în mod regulat. În postările pe internet, bărbatul poate fi văzut purtând mai multe articole din hainele soției sale.

În timpul unui interviu cu publicaţia, Copeland a confirmat că a operat contul și că a fost prezent în imagini. El a susținut că este doar un mijloc de a „scăpa de stres” și a numit postările un „hobby” și o „fantezie”.

A recunoscut că totul era “un hobby”

„Doar soția mea știe despre asta. Este un hobby pe care îl fac pentru a scăpa de stres. Am mult stres și nu fac tranziție medicală. Este doar un mic personaj pe care îl interpretez… Nu ies să caut solicitări sau ceva de genul ăsta”, a spus Copeland. El a continuat: „Nu amestec cele două lucruri. Este personal. Nu o fac în public sau ceva de genul ăsta… Este doar un personaj fictiv pe care l-am inventat pentru a elibera stresul.”

El ceruse celor de la site să nu publice fotografiile, dar aceștia au refuzat.

„Ceea ce fac în viața privată nu are nimic de-a face cu ceea ce fac în viața mea sfântă. Are acest lucru vreun efect asupra faptului că sunt primar, că uneori mă îmbrac cu o rochie sau că uneori mă machiez? Are asta vreo legătură cu faptul că sunt primar sau că sunt pastor?”, ar fi declarat fostul primar al orașului Smith Station.

Autopsia va avea loc luni.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share