Social

Un psihiatru din Bălți a murit din cauza complicațiilor de sănătate provocate de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Psihiatrul Ivan Dabija, care activa în cadrul Spitalului de Psihiatrie Bălți, a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Anunțul a fost făcut de Spitalul Clinic de Psihiatrie, care a publicat un necrolog. Contactat de NM, medicul șef al instituției a confirmat că Ivan Dabija era infectat cu COVID-19 transmite Telegraph.md, cu referire la newsmaker.md

„Am aflat cu durere de trecerea în neființă a medicului psihiatru Ivan Dabija, care a activat în cadrul Spitalului de Psihiatrie Bălți și în acest sens, Colectivul IMSP Spitalului de Psihiatrie aducere Sincere condoleanțe familiei îndurerate, colegilor, pacienților și tuturor care l-au cunoscut! Îngerii să-i vegheze drumul lin către Împărăția Cerului. Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna”, este mesajul colegilor.

Contactată de NM, Valentina Șchiopu, medicul-șef al Spitalului de Psihiatrie din Bălți, a confirmat că acesta a murit din cauza infecției cu COVID-19.

Ministerul Sănătății nu a confirmat deocamdată informația. Acesta ar fi al 39-lea caz de deces în rândul lucrătorilor medicali, din cauza pandemiei de COVID-19.

Citește și: În două școli din raionul Soroca s-au depistat cazuri pozitive de COVID-19

loading...

Comments are closed.