Un român de 25 de ani, acuzat de crimă în Elveția. Ar fi ucis un bărbat de 60 de ani într-o cameră hotel

Un român de 25 de ani este acuzat de omor în Elveția. Tânărul ar fi ucis un bărbat elvețian în vârstă de 60 de ani într-un hotel în care erau cazați. Coplice la atac i-ar fi fost și un german, în vârstă de 23 de ani. Gestul său a cutremurat comunitatea din Birmenstorf, scrie Știridindiasporă.ro

Conform publicației 20 Minuten, moartea bărbatului nu a fost imediat observată din cauza șederii îndelungate a acestuia. Cei doi suspecți, un român de 24 de ani și un german de 23 de ani, au fost arestați sub bănuieli de omor. Amândoi locuiau în același hotel, la același etaj cu victima.

Ar fi ucis un bărbat de 60 de ani

Bărbatul găsit mort a suferit răni grave și nu a avut o moarte ușoară. Potrivit autopsiei, acesta avea răni la nivelul capului, gâtului și toracelui. Potrivit declarațiilor Parchetului din Baden, decesul a survenit prin asfixiere, în urma unei presiuni exercitate asupra toracelui și gâtului.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între cei trei, care a degenerat și care a dus în cele din urmă la crimă.

Autoritățile consideră că românul de 25 de ani este principalul responsabil, având în vedere nivelul de violență manifestat în comiterea crimei. Procurorii solicită o pedeapsă de 18 ani de închisoare. Tânărul german a fost acuzat pentru agresiune și neacordare de prim ajutor și au solicitat o pedeapsă de cinci ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share