Un rus și-a obligat cel mai bun prieten să-și sape propriul mormânt și apoi să se sinucidă, după ce a aflat că i-a violat fiica

Caz șocant în Rusia. Un bărbat și-a forțat cel mai bun prieten să-și sape mormântul și să se sinucidă, după ce a aflat că acesta i-a violat fetița, scrie Observatornews.ro

Vyacheslav Matrosov, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnat pentru „incitarea unei persoane la sinucidere sau tentativă de sinucidere prin amenințări sau abuzuri”, după ce l-a pus pe Oleg Sviridov, în vârstă de 32 de ani, să-și sape propriul mormânt într-o pădure din apropierea satului rusesc Vintai. Cei doi s-ar fi atacat reciproc cu cuțitele, până când Oleg Sviridov și-ar fi luat viața.

Și-a forțat prietenul să-și sape singur mormântul, apoi să se sinucidă

Inițial, Vyacheslav a fost arestat sub suspiciunea de crimă, fapt care i-a înfuriat pe localnici. Mai mult, oamenii au început să strângă bani și au pornit o petiție prin care au cerut achitarea bărbatului. Tatăl a primit în cele din urmă o pedeapsă de 18 luni de închisoare, din care a executat doar șase după un protest public. Cei doi bărbați fuseseră cândva prieteni buni, iar Oleg Sviridov avea grijă în mod regulat pe copiii lui Vyacheslav.

Incidentul oribil a fost descoperit după ce cei doi bărbați băuseră împreună. Când Oleg a adormit, Vyacheslav i-a controlat telefonul prietenului său și a descoperit un videoclip cu prietenul său forțând-o pe fetiță să execute un act sexual.

“Oleg, e suficient, nu mai suport. Vreau să merg acasă”, se aude copila din videoclip.

Poliția a descoperit apoi că bărbatul avea în telefon mai multe filmulețe în care abuza sexual copilele din sat, toate cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.

Vyacheslav i-a dat lui Oleg opțiunea de a se preda poliției, dar după ce a refuzat, prietenul său furios a vorbit el însuși cu ofițerii. Curând a început o vânătoare de oameni, dar după ce a încercat să fugă, Vyacheslav l-a căutat el însuși pe infractor. Trupul său a fost găsit o săptămână mai târziu într-un mormânt improvizat. Anchetatorii au concluzionat că a fost pus să-și sape singur groapa.

Total
0
Shares
Total
0
Share