Politic

Un sociolog român, către Maia Sandu, după sondajul în care aceasta pierde încrederea cetățenilor: ”Eu mă aștept ca mâine Doamna Președinte să facă glumițe și ironii”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sondajul CBS-AXA confirmă situație și mai rea pentru PAS, dar și locul II pentru politicianul Maia Sandu. Despre aceasta sociologul român, directorul companiei IMAS Moldova, Doru Petruți, scris pe Facebook. Reacția vine după recent IMAS a prezentat un studiu sociologic, potrivit căruia PAS și președintele țării Maia Sandu pierd dramatic încrederea cetățenilor. Atunci, guvernarea a criticat sondajul și a pus la dubii rezultatele acestuia.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Eu mă aștept ca mâine Doamna Președinte să aibă un comportament simetric și să iasă în conferința de presă și să facă glumițe și ironii la adresa sondajului prezentat astăzi de cbs-axa, dl. Mihai Popșoi să facă o postare detaliată despre carierele politice ale celor de la cbs-axa, iar cei de la Jurnal TV să producă la Ora de Ras ceea ce ei se pricep cel mai bine să producă, adică gunoi mediatic, incultură, mizerie și nesimțire. Rezultatele sondajelor pot fi contestate sau ignorate de presă mult și bine. Asta nu rezolvă nimic din situația celor care le contestă. Pe dl. Popșoi încă îl aștept la o dezbatere pe marginea datelor de sondaj și a celor afirmate, dar, probabil, domniei sale îi este mai ușor să procedeze precum procedează cu cei cărora le-a făcut promisiuni în campania electorală”, a scris Petruți.

Sociologul a criticat și prestația presei „independente”, care cenzurează sondajele, dacă acestea sunt în defavoarea PAS și a Maiei Sandu.

loading...

Comments are closed.