Alte știri

Un șofer a fugit de la fața locului după ce a tamponat un copil de patru ani. Poliția încearcă să identifice bărbatul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un minor de patru ani a ajuns la spital după ce a fost tamponat în timp ce se plimba fără supraveghere cu bicicleta pe carosabilul din localitate, informează Realitatea.md

Potrivit informațiilor, apelul telefonic prin intermediul serviciului 112 a parvenit la data de 22 iulie 2021 în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, precum în satul Fundul-Galbenei a avut loc un accident rutier cu tamponare de pieton.

„La fața locului s-a stabilit că în centrul satului Fundul Galbenei, un automobil de model necunoscut condus de către un conducător auto necunoscut a tamponat un minor, în vârstă patru ani, care se plimba fără supraveghere cu bicicleta pe carosabilul din localitate, după care a părăsit locul faptei”, spune poliția.

Minorul, conștient, cu diferite escoriații a fost transportat la Spitalul Raional Hîncești pentru efectuarea tuturor investigațiilor medicale.

Oamenii legii efectuează acțiuni în vederea stabilirii modelului mijlocului de transport, precum și identificării identității conducătorului auto, implicat în accidentul rutier și a tuturor circumstanțelor cazului dat.

Citește și: O judecătoare din Chișinău, acuzată de îmbogățire ilicită: Deține un apartament de peste un milion de lei în centrul capitalei, sumă pe care nu o poate poate justifica

loading...

Comments are closed.