Social

Un șofer beat a pus în pericol viața unei femei însărcinate și altor 6 persoane! Un accident grav a avut loc la Glodeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șapte persoane, printre care o femeie însărcinată, au fost la un pas de moarte, după ce automobilele cu care se deplasau s-au ciocnit frontal. Coliziunea a avut loc în prima zi a anului, în jurul orei 12:20, la ieșirea din localitate Hîjdieni, din raionul Glodeni.

ImpactTV scrie că accidentul a avut loc după ce șoferul unui automobil de model Volkswagen Passat, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a ieșit pe contrasens și s-a izbit frontal  într-un automobil de model Ford Focus care venea din partea opusă.

În momentul producerii accidentului, în Volkswagen se afla șoferul și încă trei bărbați, iar în cel de al doilea automobil, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, se aflau două femei, dintre care una era însărcinată.

Din imaginile surprinse la fața locului, se vede că impactul a fost unul destul de violent. Ambele automobilele au fost făcute zob, iar șoferii, dar și pasagerii acestora, au fost transportați la spitalul raional Glodeni cu mai multe traumatisme grave.

La fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj de descarcerare, un echipaj INP, dar și mai multe ambulanțe.

Preliminar se cunoaște că vinovat de accident, s-ar face șoferul automobilului de model Volkswagen, care era în stare de ebrietate.

loading...

Comments are closed.