Un student a fost arestat, după ce a locuit timp de 6 luni sub scările unui mall din China, ca să scape de plata chiriei

Un student din China a fost arestat, după ce a locuit timp de jumătate de an în secret sun scările unui mall din Shanghai, ca să scape de plata chiriei, scrie Observatornews.ro

Tânărul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a creat un spațiu de locuit în locul retras. Avea acolo un scaun, o saltea, cort și chiar un calculator, potrivit unei postări pe X distribuită de Shanghai Daily.

Băiatul avea o locuință improvizată sub scara din mall

Tânărul a folosit chiar și un invertor pentru a genera electricitate în timpul șederii sale de șase luni. El l-a folosit pentru a-și alimenta computerul, telefonul mobil și un ceainic, a raportat South China Morning Post.

Potrivit The New York Post, bărbatul își părăsește ocazional locuința improvizată pentru a-și încărca dispozitivele folosind punctele de vânzare din mall. Unul dintre paznici l-a văzut stând acolo, însă l-a lăsat să rămână după ce studentul a descris că are nevoie de un loc pentru a studia.

Beijing Times a raportat că băiatul studia pentru examenele naționale de admitere pentru licență în China. Totuși, la sfârșitul lunii trecute, un alt agent de securitate a zărit locuința ascunsă a studentului și a fost mai puțin înțelegător cu scuza lui. El a fost arestat pe 30 octombrie.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share