Un tânăr căutat pentru furt a fost prins de carabinieri chiar în fața clădirii MAI

 

Într-o acțiune desfășurată în sectorul Centru al capitalei, carabinierii au reușit să identifice și să oprească un tânăr bănuit de furt, informează telegraph.md

Incidentul a avut loc în jurul orei 13:00, când o echipă de carabinieri din Direcția regională Centru a IGC desfășura un serviciu de menținere a ordinii publice lângă un obiectiv de importanță majoră.

Observând comportamentul suspect al unui tânăr prezent în zonă, carabinierii au intervenit pentru a verifica situația. În momentul în care oamenii legii au apărut în preajmă, tânărul și-a schimbat brusc direcția de deplasare, stârnind suspiciuni.

După o oprire de rutină și verificări, carabinierii au constatat că individul, în vârstă de 19 ani, era căutat de IP Rîșcani al municipiului Chișinău în legătură cu suspiciuni de furt conform articolului 186 alineatul 1 din Codul Penal al Republicii Moldova.

În vederea continuării investigațiilor, a fost solicitat un echipaj de carabinieri la fața locului. Tânărul a fost ulterior transportat la IP Rîșcani pentru a fi documentat și pentru a stabili în detaliu toate circumstanțele legate de acest caz.

Total
0
Shares
Total
0
Share