Un tânăr de 23 de ani a murit pe terenul de fotbal

 

Meci de fotbal cu final tragic în comuna Ciorescu din municipiul Chișinău. Un tânăr de 23 ani a murit, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe teren. Medicii au încercat să-l salveze, însă toate eforturile au fost în zadar. Potrivit poliției, incidentul s-a produs miercuri, 17 aprilie 2024, informează realitatea.md

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Realitatea.md că după apelul la 112, la fața locului s-au deplasat oamenii legii și medicul legist.

„În cadrul documentării polițiștii au stabilit că în timpul meciului de fotbal unui jucător, un tânăr de 23 de ani, i s-a făcut rău și urma să fie schimbat. În timp ce se deplasa de pe teren acesta a căzut la sol.

Medicul prezent i-a acordat primul ajutor medical, totodată și medicii de pe ambulanță sosiți au întreprins toate măsurile de acordare a ajutorului medical și de resuscitare, însă acesta a decedat”, a declarat ofițerul de presă.

Poliția spune că la examinarea cadavrului de către medicul legist, semne de moarte violentă nu au fost depistate.

Ulterior, corpul neînsuflețit al tânărului a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabililă cauza decesului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Total
0
Shares
Total
0
Share