Alte știri

Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu verișoara lui de 81 de ani… Motivul uluitor pentru care a făcut-o

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de doar 24 de ani a luat o decizie care i-a lăsat mască pe toți apropiații lui: s-a căsătorit cu verișoara lui, în vârstă de 81 de ani, scrie cancan.ro

Alexander Kondratyuk, un tânăr de 24 de ani din Ucraina, s-a căsătorit cu verișoara lui în vârstă de 81 de ani pentru a scăpa de serviciul militar.

Nunta a fost făcută în satul Baykovka care se află în apropierea orașului Vinnitsa din centrul Ucrainei. Numai că acum autoritățile investighează cazul celor doi și au aflat de la vecini că nu există niciun semn al mariajului lor în afară de certificatul de căsătorie.

Vecinii ei au spus că bătrâna locuiește singură în casă și nu este  vizitată de niciun membru al familiei, dar nici de presupusul soț, semn că este vorba de o nuntă aranjată, doar pentru ca tânărul să nu fie luat în armată.

Ea nu este vizitată de familia ei din cauza presupusului soț.”, au declarat vecinii femeii de 81 de ani, conform Daily Mail, citat de wowbiz.ro.

Tânărul a declarat că are o legătură strânsă cu verișoara lui, care este mai mare cu 57 de ani decât el și neagă că a încercat să scape de slujba sa de militar. Anchetatorii au întrebat-o pe bătrână de ce a ales să facă nuntă cu tânărul de 24 de ani și a spus că a căutat un bărbat care să aibă grijă de ea și a insistat că este un soț bun.

Legea spune că dacă te căsătorești cu o femeie cu dizabilități și dovedești cu documente oficiale, poți refuza să lucrezi în cadrul armatei. Din primele cercetări s-a aflat că tânărul a demonstrat că este căsătorit cu femeia de 81 de ani cu dizabilități și nu a mai fost chemat să lucreze în cadrul armatei.

“Dacă anchetatorii descoperă că nu este niciun mariaj cu acte, el poate fi chemat în serviciul militar”, a spus avocatul Roman Korchenyuk.

loading...

Comments are closed.