Un tânăr moldovean și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă în Italia

Alexei Sîrbu, un tânăr moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă petrecut în Italia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 20 aprilie 2024. Tragedia a avut loc în jurul orei 01:30, în sensul giratoriu de pe via Settevalli din Perugia, provincia cu același nume din Umbria, scrie N4

Tânărul moldovean, care locuia în Perugia pe via della Pescara, a pierdut controlul motocicletei și a fost proiectat pe asfalt, unde și-a găsit sfârșitul pe loc. Pe vehiculul cu două roți se mai afla și un pasager, un coleg de muncă român în vârstă de treizeci de ani, angajat la aceeași firmă de construcții ca și bărbatul moldovean și rezident tot în Perugia. El se află acum în stare stabilă, dar cu prognostic rezervat, la spitalul din Perugia.

Conform poliției locale, comandată de Nicoletta Caponi, nu au fost implicate alte vehicule în accident.

Un conducător auto care trecea prin zonă a fost cel care a sunat la urgențe, deși nu a fost martor direct la incident.

La fața locului, autoritățile au găsit o singură cască, la câțiva metri distanță de motocicleta prăbușită, sugerând că unul dintre cei doi bărbați nu purta cască de protecție. Poliția a efectuat o nouă inspecție la locul accidentului sâmbătă dimineața, la lumina zilei, conform instrucțiunilor procurorului de gardă.

Alexei Sirbu era căsătorit și avea o fiică mică, lăsând în urmă o familie îndurerată. Corpul său a fost pus la dispoziția autorităților judiciare pentru investigații ulterioare.

Total
0
Shares
Total
0
Share