Alte știri

Un taximetrsit în stare de EBRIETATE a fost reținut de poliție. Inspectorii au fost sesizați de internauți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un taximetrist din Chișinău a fost reținut de oamenii legii după ce a fost observat în stare de ebrietate în timpul orelor de lucru, scrie Zugo.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Inspectorii de patrulare au fost sesizați astăzi, în jurul orei 10:00, de către administratorul grupului de pe Facebook „Город без маршруток! Водители помогают пешеходам”, Mihail Bagas. Acesta la rândul său fiind autosesizat de un membru al grupului care a și observat taxistul beat care a urcat la volanul mașinei de lucru.

La scurt timp, mașina de model Toyota Prius a fost depistată la intersecția străzilor Vadul lui Vodă și Uzinelor. La somarea legală a agentului de patrulare de a stopa automobilul, șoferul, care circula haotic, a apăsat intenționat pe accelerator pentru a scăpa de oamenii legii.

Urmărit timp de câteva minute, într-un final, acesta a stopat mașina. La volan se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani, vizibil în stare de ebrietate. Refuzând testarea alcoolscopică, șoferul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie și supus testului alcoolscopic.

Aparatul Drager a confirmat prezența a 1,28 mg/l de alcool în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost pornit un proces penal, iar automobilul a fost dus la parcarea specială.

Poliția îndeamnă cetățenii care devin martorii unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului să apeleze neîntârziat la numărul de telefon 067112902 sau la 112.

loading...

Comments are closed.