Alte știri

Un troleibuz cu 10 pasageri la bord, cuprins de fum pe șoseaua Hîncești din capitală. Reacția RTEC

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un troleibuz de pe ruta 17, care circula pe ruta Gara Feroviară – Gara Auto de Sud-Vest din Chișinău, a fost învăluit de fum în timp ce se deplasa pe șoseaua Hîncești. Reprezentanții Regiei de Transport Electric din Chișinău (RTEC) spun că nimeni din cei aproximativ 10 pasageri aflați în unitatea de transport public nu a avut de suferit, datorită reacției prompte a personalului liniar.

Solicitată de Replica Media, purtătoarea de cuvânt a RTEC, Felicia Rusu, a declarat că Regia transport electric s-a autosesizat pe marginea acestui caz.

„Totul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, Schinoasa, adiacent cu statia PECO Lukoil, direcția Gara de Sud. Troleibuzul circula pe ruta nr. 17, iar în salon se aflau în jur de 10 pasageri. Nimeni din ei nu a avut de suferit, întrucât personalul liniar a reacționat prompt la cele întâmplate”, a spus Felicia Rusu.

Reprezentanta RTEC a menționat că unitatea de transport a prezentat o defecțiunea tehnică la nivel de sistem pneumatic, iar fumul a fost provocat de uleiul care s-a scurs pe suprafața compresorului.

Troleibuzul imediat a fost retras de la traseu și s-a deplasat în parc pentru remedierea problemei, a precizat Felicia Rusu.

Troleibuzul este unul de tip nou, fabricat în 2012 la uzina „Belkommunmash” din oraşul Minsk, Republica Belarus și asamblat la Chișinău.

loading...

Comments are closed.