Un ucrainean, prins cu permis de conducere fals la frontiera Cahul, pe care l-a folosit timp de 10 ani

Un cetățean străin este documentat de către polițiștii de frontieră pentru deținerea și utilizarea actelor oficiale false. Cazul a fost consemnat, în punctul de trecere a frontierei Cahul, pe direcția intrare în Republica Moldova.

În dimineața zilei de astăzi, 26 martie 2024, pentru formalitățile de control s-a apropiat un automobil cu numere străine, la volanul căruia a fost legitimat cetățeanul Ucrainei de 34 de ani. Conform analizei de risc, persoana a fost supusă unui control suplimentar.

Ca urmare, polițiștii de frontieră au depistat în portmoneu un permis de conducere pretins a fi eliberat de către autoritățile de baștină. La cele depistate, bărbatul nu a putut explica, motivând că ar fi obținut legal permisul acum 10 ani.

Cetățeanul ucrainean și-a continuat călătoria în calitate de șofer, doar că în baza unui alt permis de conducere valabil.

Actul cu semne de falsificare a fost ridicat, urmând a fi supus expertizei. Cercetările pe caz continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere și folosire a actelor oficiale false.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share