Alte știri

Unioniștii au lansat o CAMPANIE online: „Nu susțin lupta clanurilor oligarhice. Susțin Unirea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unioniștii din Basarabia au lansat o campanie pe facebook cu mesajul „Nu susțin lupta clanurilor oligarhice. Susțin Unirea”. Ei îndeamnă ca cetățenii moldoveni să nu se lase implicați în luptele politice dintre PSRM, Blocul ACUM și PDM care au loc în prezent la Chișinău, dar să lupte pentru cel mai mare ideal național – unirea celor două maluri ale Prutului.

„Unioniștii nu se implică în luptele politice. Unioniștii sunt o forță și au un cuvânt de spus, nu admitem să fim băgați în buzunarul unora sau altora după bunul lor plac! A venit timpul să fim acasă – în România Mare”, a declarat președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi.

Amintim că începând cu data de 8 iunie, țara noastră a intrat într-o criză politică fără precedent. În urma învestirii ilegale a Guvernului în frunte cu Maia Sandu, ne-am pomenit cu doi Premieri. Ulterior Curtea Constituțională l-a suspendat pe Dodon din funcția de președinte, iar atribuțiile sale au fost preluate de premierul Pavel Filip. Acesta a semnat un decret de dizolvare a Legislativului și de organizare a alegerilor anticipate pe data de 6 septembrie. Pe de altă parte, Alianța Kozak (PSRM+ACUM) nu acceptă ca poporul să aleagă un nou Parlament. Partenerii externi îndeamnă partidele la dialog pentru depășirea crizei politice pe cale pașnică.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

loading...

Comments are closed.