„Unionistul” Năstase chemat la Moscova pentru a fi convins să facă alianță cu PSRM

igor dodon, andrei nastase, renato usatii, proteste anti PDM, anti Plahotniuc, jos guvernarea, pman 2015

Cum se întâmplă așa încât un trădător de neam să fie numit cetățean de onoare în Iași, iar recent să fie propus ca cetățean de onoare a Suceavei !?

Din unele surse din interiorul blocului ACUM, am aflat că la invitația rușilor, Andrei Năstase astăzi a plecat la Moscova, scopul invitației este de al convinge pe acesta să facă alianță cu PSRM. Însă zborul nu a fost unul direct, iar pentru a astupa urmele, el împreună cu Machedon au zburat mai întâi de toate la Viena, pentru a nu da de bănuit nimănui.

Această întâlnire a fost plănuită din timp, iar terenul era încălzit deja de presa unionistă și cea de buzunar (auto-declarată independentă) spunând că prostul satului s-a adresat de fapt rușilor cu scopul de a primi informație despre Plahotniuc.

Despre anti-unionismul și anti-europenismul lui Năstase cunoaștem cu toții, începând de la scopul său de a pune batista pe țambal și până la declarațiile sale dure în adresa celor ce-l numea unionist. Nu trebuie să uităm și de vizita pe care a avut-o Năstase anterior în Rusia, dar a negat-o, unde s-ar fi văzut cu Caramalac, prietenul lui Usatîi de la care Năstase mai cere sfaturi chiar și după finisarea protestele comune din PMAN, lucru confirmat de Usatii în timpul emisiunii de la JurnalTV.

Autor: Chirilov Anatolie 

Total
0
Shares
Total
0
Share