Alte știri

Unitatea militară 1045 a Inspectoratului General de Carabinieri marchează 26 ani de la formare. Cum a fost celebrat evenimentul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi 30 iulie 2020, unitatea militară 1045 a Direcției regionale ”SUD” a Inspectoratului General de Carabinieri marchează 26 de ani de la formare.

Ceremonia oficială, care a întrunit efecivul unității și conducerea Direcției regionale ”SUD”, a început cu un serviciu divin, săvârșit de către Protoiereul Veaceslav Hortolomei, preot militar.

În acest context, colonelul Dan Pîrlici, șeful Direcției regionale „Sud” a IGC, a venit cu un mesaj de felicitare și urări de bine din partea conducerii Inspectoratului General de Carabinieri pentru înreg efectivul unității, menționând dârzenia, curajul și sacrificiul de care au dat dovadă aceștia pe parcursul activității la îndeplinirea cu succes a misiunilor înaintate.

Totodată, în semn de recunoștință pentru indici înalți înregistrați în activitatea de serviciu și disciplină impecabilă, cei mai destoinici militari au fost menționați cu distincții, diplome de onoare și le-au fost exprimate mulțumiri.

Pe parcursul a 26 de ani de activitate, efectivul Unității Militare 1045 a Inspectoratului General de Carabinieri, a demonstrat că este o forță puternică ce a contribuit esențial nu doar la formarea patriotică a tinerei generații ci și un pilon de bază în procesul de menținere și asigurare a ordinii publice în regiunea de sud a țării.

Citește și: Ataşatul de afaceri interne al Ambasadei Turciei a efectuat o vizită la Inspectoratul General de Carabinieri

loading...

Comments are closed.