Universitatea de Stat a făcut o donaţie pentru Spitalul de Urgenţă

Universitatea de Stat din Moldova (USM), în colaborare cu Biserica „Întâmpinarea Domnului”, au donat ieri două fotolii pentru invalizi, două mese pentru instrumente, un tonometru și 20 de pachete cu produse alimentare pentru Secția de reanimare din cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă (IMU), transmite MOLDPRES.

Rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Şarov, a mulțumit angajaților Institutului de Medicină Urgentă pentru efortul depus zi de zi în lupta împotriva virusului Covid-19, menționând că aceste acțiuni izvorăsc dintr-o dragoste sinceră față de oameni, pentru care comunitatea Universității de Stat din Moldova le este profund recunoscătoare.

De asemenea, Igor Șarov a înmânat scrisori de gratitudine unui grup de angajați ai IMU, „în semn de gratitudine pentru profesionalismul, responsabilitatea și dăruirea de sine cu care luptă zilnic pentru a salva vieți”.

Totodată, Biserica „Întâmpinarea Domnului” în comun cu Universitatea de Stat din Moldova vor organiza un pelerinaj la nouă mănăstiri de pe teritoriul Republicii Moldova pentru 50 de angajați ai Institutului de Medicină Urgentă, care luptă împotriva virusului Covid-19.

Total
0
Shares
Total
0
Share