Actual

Universitatea de Stat din Tiraspol, cu sediul la Chișinău, a donat un lot de utilaj medical Spitalului Clinic Municipal nr. 1, pentru tratarea bolnavilor cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău informează că instituțiile medic-sanitare publice din capitală implicate în tratarea bolnavilor cu COVID-19, beneficiază în continuare de susținere prin loturi de consumabile din partea organizațiilor și a agenților economici, care răspund apelului de solidarizare lansat de autoritățile publice locale.

Astăzi, Universitatea de Stat din Tiraspol cu sediul la Chișinău, împreună cu o companie producătoare de hrană pentru copii („Nestle”) au venit cu o donație pentru Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, sub formă de aparataj medical infuzomat pentru secția de terapie intensivă și reanimare, în valoare de 100 de mii de lei. Lotul conține 8 pompe de infuzie pentru dozarea, programarea și controlarea medicamentelor administrate pacienților, inclusiv de la distanță.

Primarul general, Ion Ceban, a ținut să mulțumească colectivului didactic al instituției de învățământ superior pentru implicare în lupta cu Covid-19, precum și tuturor celor care s-au alăturat inițiativei Primăriei Chișinău, în această perioadă complicată pentru societatea noastră. „Fiecare donație este importată pentru instituțiile medicale municipale, pentru fiecare medic, dar și pacient. Împreună putem contribui la salvarea de vieți omenești. Împreună vom reuși!”, a subliniat edilul.

loading...

Comments are closed.