Social

Unui tânăr cu paralizie cerebrală i-au furat premergătorul: „17 ani am stat la pat, este unica posibilitate să pot merge, vă rog să mi-o întoarceți”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maxim Miftahov suferă de paralizie cerebrală. 17 ani nu a putut să meargă deloc. Apoi a început să meargă ajutându-se de cârjă. Astăzi însă, ziua amiaza mare, pe o stradă din Chișinău, cârja cu ajutorul căreia se sprijinea tânărul a fost furată. Despre acest lucru, Maxim a povestit într-un live pe Facebook.

Poate acea persoană care a săvârșit această faptă va vedea acest video și se va răzgândi. Aș dori foarte mult să fie anume așa. Cu o oră în urmă, la stația de lângă casa mea, în timp ce eram la magazin, mi-a fost furată cârja cu ajutorul căreia eu mă deplasez. Am scris o plângere la poliție, și știți oameni buni? Îmi este trist dar și amuzant. Oamenii într-atât au degradat că fură ceea ce este mai scump pentru mine. Eu 17 ani nu am putut să merg, iar acest sprijin cu 4 picioare este singura mea posibilitate să merg.” spune Maxim.

Tânărul a spus că spera ca acest om mai puțin onest va veni la poliție singur la adresa Calea Ieșilor 10 și va întoarce acest sprijin.

loading...

Comments are closed.