Alte știri

Unul din cofondatorii agora.md: Andrei Năstase va fi una din marile dezamăgiri ale guvernării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Co-președintele blocului ACUM, actualul ministru de Interne, Andrei Năstase va fi una din marile dezamăgiri ale guvernării. Acesta este pronosticul făcut jurnalistul Dumitru Ciorici, unul din cofondatorii portalului de știri Agora.md. Opinia sa exprimată astăzi pe facebook a fost susținută de mai mulți internauți în comentarii.

„Al doilea curcan după Filea”, a scris Victor Micușa. „Asta când guvernul nu e 100% tehnocrat, cu același succes putea fi numit ministru al justiției sau al mediului”, a adăugat Oleg Chian. „Și de ce folosești viitorul?…”, a întrebat Vitalie Vovc făcând aluzie că Năstase deja este o dezamăgire pentru moldovenii care au votat blocul ACUM la alegerile din 24 februarie.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Precizăm că atăzi ONG-urile de media au condamnat reacția lui Andrei Năstase, care ieri l-a interzis pe jurnalistul Vadim Ungureanu la evenimentele MAI de acum încolo. Totodată, amintim că după ce a devenit ministru de Interne, Năstase l-a numit în funcția de șef al Poliției Naționale pe cumătrul său Gheorghe Bălan, numire care a atras numeroase critici din partea societății.

loading...

Comments are closed.