Alte știri

Unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Vlad Plahotniuc trece de partea Maiei Sandu și anunță că o va vota

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PRO Moldova, Vladimir Cebotari, unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Vlad Plahotniuc, a transmis un mesaj prin care își anunță susținerea față de candidatura liderei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, la alegerile prezidențiale de duminică, 1 noiembrie, scrie ZdG.md

Igor Dodon la Sadova: Mama este cea care mereu a fost alături de mine și familia mea

„Țara și oamenii au nevoie de schimbare, iar schimbarea începe de la schimbarea guvernării. Acum trebuie să îl schimbăm pe Dodon! Ieri am petrecut consultații cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a Partidului Pro Moldova. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de Președinte al Republicii Moldova pe MAIA SANDU”, a scris Cebotari pe pagina sa de pe Facebook.

În august 2020, Pavel Filip susține că Plahotniuc a vrut ca președinte al PDM să fie Vladimir Cebotari, care a plecat în februarie alături de alți democrați și au format formațiunea „Pro Moldova”.

„Cu Plahotniuc m-am întâlnit și am avut un dialog până la congresul partidului, atunci când am fost ales în fruntea partidului. Vreau să vă spun că Plahotniuc nu era fericit de această decizie, încerca să înainteze o candidatură, dar care nu avea susținerea colegilor”, a subliniat liderul democraților în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, sursă citată de ZdG.

Anterior, în martie curent, ex-democratul Vladimir Cebotari, actualul deputat Pro Moldova, a recunoscut că s-a întâlnit cu fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, în Statele Unite ale Americii. Întrevederea a avut loc în vara anului trecut, după plecarea lui Plahotniuc din Republica Moldova, scrie agora.md

„Am fost cu alte activități în SUA. Știind că sunt acolo, dumnealui mi-a dat un sunet și am discutat. Probabil a fost singura discuție casual, nepresată de timp, fără angajamente, unde se putea discuta orice”, a declarat deputatul în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Întrebat cum l-a găsit pe Vlad Plahotniuc, Cebotari a menționat: „Energic, la fel de activ, e așa cum toată lumea îl știe”. Cât despre bodyguarzi, a spus că nu i-a observat.

SONDAJ // Igor Dodon, lider în sondaje: Cei mai mulți cetățeni spun că își vor da votul pentru actualul președinte

loading...

Comments are closed.