Externe

UPDATE // Atacul terorist într-o catedrală din Nisa s-a soldat cu trei morți. Cel puțin una dintre victime a fost decapitată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un atac terorist cu armă albă a avut loc în orașul francez Nisa. Cel puțin trei oameni au murit și alții au fost răniți, după ce un suspect înarmat cu un cuțit i-a atacat într-o catedrală din centrul orașului. Cel puțin una dintre victime a fost decapitată.

Două persoane au murit pe loc, iar una dintre persoanele rănite a murit ulterior. Este vorba despre două femei și un bărbat. Suspectul și-a atacat victimele la gât, iar una dintre ele ar fi paznicul bisericii.

După atac, suspectul ar fi încercat să se ascundă în toaleta bisericii. Poliția l-a depistat și a deschis focul. Martorii au povestit că inclusiv în timp ce i se acordau primele îngrijiri medicale bărbatul n-ar fi încetat să spună „Allah Akbar”. Ulterior a fost transportat la spital.

Potrivit Le Parisien, suspectul ar avea în jur de 30 de ani și ar fi acționat singur, în nume propriu.

Este emoție mare, însă, în oraș, populația a ieșit pe străzi și strigă să se ia măsuri. Inclusiv jurnaliștii care relatează de la fața locului sunt afectați emoțional.

Sursa: DIGI24

Citește și: NEWS ALERT // O persoană a fost ucisă, iar alte câteva sunt rănite, după un atac armat în orașul Nisa, Franța

loading...

Comments are closed.