Alte știri

UPDATE // Imagini de groază! Cel puțin trei morți în cel mai grav accident rutier din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viteza excesivă la volan, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și iresponsabilitatea a ucis doi oameni, în noaptea de 17 mai, într-un grav accident de circulație, produs la intersecția str. Ismail cu bd.Ștefan cel Mare.

Potrivit Direcției de Poliție a mun. Chișinău, un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de 27  de ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota” (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail la bord avea un pasager, în urma impactului Audi s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani, în automobil în momentul impactului era o pasageră, ulterior tamponând un automobil „Wolkswagen” ce era parcat.

În rezultat, șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport, pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma traumelor cu care s-a ales pasagerul din automobilul Toyota a decedat la spital.

În acest caz a fost inițiată o cauza penală în stabilirea tuturor circumstanțelor.

URMEAZĂ IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL, NEEDITATE ȘI LIMBAJ NECENZURAT.

loading...

Comments are closed.