Actual

UPDATE // Noi detalii despre bărbatul găsit fără suflare în centrul Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 7 septembrie, la orele 04:53, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost sesizați, prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat care a comunicat că pe bd. Ștefan cel Mare, în fața unui market, a fost depistat un bărbat fără suflare.

La fața locului imediat au fost orientate și îndreptate echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă a DP mun. Chișinău, grupa operativă a IP Centru și medical legist. Urmare a documentării și măsurilor de investigație și urmărire penală întreprinse de către polițiști la fața locului s-a stabilit că angajatul marketului a depistat bărbatul și a solicitat intervenția serviciilor specializate, totodată din discuțiile cu angajații magazinului s-a stabilit că bărbatul pe parcursul nopții a stat pe parapetul din preajma magazinului și a consumat băuturi alcoolice fiind în stare de ebrietate avansată.

În cadrul acțiunilor întreprinse de către polițiști a fost stabilită identitatea bărbatului, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 34 de ani. La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea capului a fost stabilită o plagă care preliminar este caracteristică căderii de la înălțime, alte urme de luptă ori moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la CML, pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și stabilită cu exactitate cauza decesului bărbatului.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, ofițerii de investigație și urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele cazului dat.

Citește și: FOTO // Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat zăcând într-o baltă de sânge în centrul Chișinăului

loading...

Comments are closed.