Alte știri

UPDATE // Reacția lui Vladimir Andronachi după ce a fost surprins plecând la mare cu o tânără ucraineancă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-deputatul democrat Vladimir Andronachi a venit cu o reacție după ce portalul Jurnal.md a publicat imagini cu video cu acesta din Aeroportul Internațional Chișinău, transmite Telegraph.md

În imaginile video, ex-parlamentarul ar fi fost surprins însoțit de o tânără din Ucraina, Tatiana I., împreună cu care au luat zborul spre Grecia.

Fostul deputat democrat declară că Jurnal TV a publicat o știre fake, iar video ar fi din 2020.

Andronachi spune că video care este prezentat, este o filmare realizată un an în urmă, când efectuam o deplasare în scop de serviciu.

Mai mult de atât, ex-democratul spune că la moment, este plecat în vacanță împreună cu familia – soția și copii.

”Indiferent de orice, familia este și va rămâne principala mea prioritate în viață”, a spus Andronachi.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Imediat după alegeri și în ultimele zile de mandat, deputatul Vladimir Andronachi a plecat la mare în Grecia, fiind surprins pe Aeroportul din Kiev, informează Jurnal.md

Acesta este însoțit de o tânără din Ucraina, Tatiana I., împreună cu care au luat zborul spre Grecia.

Acum câțiva ani, Andronachi a mai ajuns în vizorul opiniei publice când a fost surprins alături de o blondă la București, la o petrecere de lux, presa de acolo scriind că „o echipă de moldoveni doldora de bani s-au stropit cu zeci de LITRI de şampanie Armand de Brignac” și că „s-au dezlănţuit, pentru o noapte întreagă, cu cele mai fine şampanii, comandate cu zecile.

Vladimir Andronachi, om din cercul apropiat al lui Vladimir Plahotniuc, a devenit deputat în 2015, pe listele Partidului Democrat. Acum un an, acesta a fost exclus din PD, rămânând, oficial, deputat neafiliat. Neoficial, acesta i-ar fi rămas loial lui Plahotniuc și intereselor sale.

Citește și: FOTO&VIDEO // Vladimir Andronachi a fost surprins plecând la mare cu o ucraineancă focoasă

loading...

Comments are closed.