(UPDATE) FOTO // ȘOCANT: Șofer din Capitală ar fi tăiat anvelopa altuia în trafic și s-a luat la goană cu cuțitul după el

A tăiat Cauciucul, cuțit
 

Informația a fost plasată pe un grup de facebook dedicat șoferilor din Capitală. Martorii susțin că ar fi vorba de un scandal iscat între doi șoferi, care a degenerat în atac cu cuțitul.

Un șofer din capitală care se deplasa pe strada Vasile Alecsandrii din Capitală, ar fi coborât din mașina sa cu un cuțit în mână și apropiindu-se de mașina altuia i-ar fi tăiat anvelopa. Șoferul al cărei mașini tocmai fusese vandalizată ar fi coborât însă făptașul s-ar fi năpustit asupra sa cu cuțitul. Victima ar fi reușit să fugă însă atacatorul nu a cedat și s-a luat din urma lui.

Agresorul ar fi condus un automobil de marca Range Rover, iar victima o Toyota.

Deocamdată nu se cunoaște care ar fi cauza ce l-a determinat pe atacator să recurgă la acest gest și dacă a fost semnalată poliția de către victimă.

UPDATE: Informaţiile au fost confirmate şi de poliţişti.Poliţia a fost alertată la ora 15:47 despre un conflict şi bătaie în trafic între 2 şoferi, la faţa locului imediat s-a deplasat grupa operativă a IP Centru, unde au stabilit că un şofer s-a năpustit cu un  cuţit asupra altui şofer, încercând să îl deterioreze. Bărbaţii au fost conduşi la IP pentru a stabili toate circumstanţele”, se arată în mesajul poliţiei.

Strada Vasile Alecsandrii, Chișinău, Scandal în Trafic Strada Vasile Alecsandrii, Chișinău, Scandal în Trafic

Total
0
Shares
Total
0
Share