Urmând aceste sfaturi te distrezi mai mult la cazinouri

Nu există jucător care să nu fie interesat de partea de divertisment atunci când alege să joace într-un cazino. Este adevărat că primează şi partea de câştiguri, dar, parcă experienţa trebuie să îţi aducă acea relaxare pe care numai o cotă bună de adrenalină o poate induce. De multe ori, dacă eşti un jucător cu ceva experienţă, observi că jocul nu îţi mai aduce acel ceva de care ai atâta nevoie. Indiferent de timpul petrecut în faţa unui slot sau a unui joc de masă, distracţia se lăsă aşteptată.

Cum să o aduci cât mai aproape de tine şi mai ales cum să te bucuri cât mai mult de ea vom detalia în rândurile următoare.

Vizitează mai multe destinaţii

Dacă eşti genul de jucător căruia îi plac cazinourile fizice, reţine asta –  există câţiva operatori eligibili online şi offline care, pot recompensa rotiri gratuite la depunerile realizate în sucursale. Aşa, joci şi în agenţii dar, te mai aşteaptă acasă un cadou pentru un joc sau mai multe.  Deci, vizita ta nu se va lasa trecută cu vederea.

Desigur, te duci într-un cazino fizic pentru că îţi place locaţia dar mai ales pentru că poţi să interacţionezi la propriu cu ceilalţi jucători. Comunitatea unor asemenea jucători este  mică pe plan local, aşa că vei întâlni la mese cam aceeaşi jucători. Chiar dacă jocul tău preferat îţi aduce satisfacţii financiare, nu vei avea mereu parte de distracţie dorită.

Deja lucrurile devin anoste şi ca să combaţi acest lucru este nevoie de o rupere de ritm. Alege deci o altă destinaţie unde să îţi testezi norocul şi chiar leag-o cu o vacanţă pe care o planifici de ceva vreme împreună cu prietenii. Din fericire, cazinourile sunt peste tot, aşa că le poţi întâlni în locaţii superbe atât în țară și în străinătate. Este clar că destinaţia cea mai dorită de jucători este Las Vegas – orașul jocurilor de noroc.

Poate că merită să îţi sacrificii o parte din economii şi să te bucuri de ceea ce numai acest oraş al luminilor poate oferi. Apoi, după ce te vei încărca cu distracţie şi adrenalină la maxim, vei putea să priveşti jocurile din cazinoul tău preferat cu alţi ochi. Şi dacă Las Vegas este prea departe pentru tine, Europa îţi stă la dispoziţie! Găseşti cazinouri în Italia, Franţa, ce să mai spunem despre Monaco. Nu ezita deci, alege cât mai multe destinaţii şi bucură-te de toată distracţia din lume!

Setează un buget

Crearea unui buget este regula de aur care trebuie să fie aplicată întotdeauna de către un jucător cu experienţă. Dacă vrei să îţi încerci norocul în alte locaţii decât cele obişnuite, atunci mai adăugă un ceva în plus la bugetul de joc.

Trebuie să te simţi bine, aşa că un buget generos de joc nu poate decât să contribuie din plin la acest lucru. Totuşi, nu te arunca prea sus, bugetul tău de joc nu trebuie să îţi afecteze traiul de zi cu zi şi mai ales nu trebuie să îţi pună în pericol stabilitatea financiară.

Odată ce ai stabilit un buget de joc care să nu îţi aducă prejudicii personale, este bine să îţi faci un plan de cheltuire a acestuia. Dacă îţi propui să joci pe parcursul unei săptămâni, stabileşte o cotă zilnică peste care nu trebuie să treci.

Nu o depăşi şi în nici un caz nu o suplimenta. În definitiv, ai stabilit un buget de joc care să îţi asigure în primul rând distracţia dorită şi abia în al 2-lea rând aşa îţi aducă şi un câştig financiar. Stabileşte deci bugetul de joc, cheltuie cu discernământ şi ia-ţi porţia de distracţie care ţi se cuvine!

Alege un joc nou

Este adevărat că fiecare jucător are o listă de jocuri pe care o joacă la infinit într-o rutină care a devenit deja zilnică. Este rezultatul unei explorări făcute de-a lungul timpului şi reprezintă în fond stilul propriu al fiecărui jucător de cazino.

Nu întotdeauna însă această listă scurtă de jocuri aduce aceeaşi distracţie ca şi la început. Cu timpul, jocul care te distra cel mai mult şi-a estompat din atracţie şi nu îţi mai aduce acea doză de adrenalină şi de distracţie care te încânta până nu demult.

Ce trebuie să faci în acest caz? Nimic mai simplu, lărgeşte-ţi aria de cunoştinţe şi îndreaptă-te către jocuri noi pe care până acum nu le-ai explorat. Dacă eşti fan sloturi, a venit timpul să încerci şi jocuri de masă care o să te surprindă în mod plăcut.

Iar dacă eşti un împătimit al jocurilor de masă, este cazul să te orientezi către sloturi. Tematica acestora este diferită, modul în care se joacă este unul incitant şi de cele mai multe ori au ataşate premii suplimentate care ajung chiar să depăşească 1 milion de RON.

Ai grijă cu băuturile gratis

În incinta unui cazino fizic ai parte de o mulţime de atracţii. Începând de la fise gratuite până la băuturi gratis, totul este atent supervizat de către cazino. Te-ai întrebat de multe ori de unde aceasta dărnicie faţă de tine, un jucător nu atât de cunoscut?

Ideea este una simplă, totul face parte din strategia bine elaborată a cazinourilor de a-şi mări constant profiturile înregistrate. Dacă la prima vedere pare doar un gest de curtoazie, pe termen lung băutura gratis pe care ai consumat-o se traduce în profituri mari pentru orice cazino.

Poate că la început băutura te va ajuta să te destinzi şi să realizezi câteva pariuri câştigătoare, dar dacă vei continua să le savurezi, urmarea este una singură. Nu vei mai lua cele mai coerente decizii, banii se vor epuiza rapid şi vei ajunge în postura de falimentar.

Şi pentru că tot eşti sub euforia pe care alcoolul o induce, vei face un lucru regretabil, îţi vei suplimenta bugetul. S-a ales praful de toată distracţia planificată şi ajungi să trăieşti sentimente exact opuse, aşa că, sfatul este să refuzi asemenea oferte din partea cazinoului.

Concluzie

Poate că nu sunt sfaturile care o să îţi garanteze cele mai mari câştiguri, dar cu siguranţă că te vei distra la maximum. Vizitează deci cât mai multe destinaţii, nu te teme să încerci jocuri noi şi mai ales ai grijă cum îţi construieşti bugetul.

Nu uita că ai în faţa ta doar jocuri de noroc, aşa că încearcă să joci cât mai responsabil poţi cu putinţă. Dacă vei reuşi să faci acest lucruri distracţia nu va întârzia să apară, aşa că încearcă să te ţii de cuvânt şi să îţi iei cât mai repede doza de distracţie cuvenită!

Total
0
Shares
Total
0
Share