Alte știri

Urmărire ca-n filme, în Italia: Un moldovean, gonit de carabinieri după ce a accidentat două mașini la semafor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un moldovean de 36 de ani a pus pe jar poliția din Italia. Acesta a accidentat două mașini la un semafor, apoi a devenit protagonistul unei urmăriri ca-n filme.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Totul a avut loc în comuna Preganziol din provincia Trevizo. Presa din Italia scrie că conaționalul nostru conducea un automobil de model Smart. La un moment dat, acesta s-ar fi izbit în două mașini care staționase la culoarea roșie a semaforului, scrie echipa.md

În loc să se oprească și să se asigure că niciunul din șoferii și pasagerii din cele două mașini nu au pățit nimic, moldoveanul a apăsat pe accelerator și dus a fost. Doar că ghinion. Bărbatul a pierdut plăcuța de înmatriculare din față, astfel, carabinierii veniți la fața locului au anunțat toate posturile de poliție și carabinieri din regiune despre cele întâmplate.

La scurt timp, un alt echipaj al oamenilor legii a observat mașina în trafic și i-a cerut să oprească, moldoveanul însă și-a continuat deplasarea, sperând că va scăpa de urmărire.

În cele din urmă, totuși bărbatul a fost blocat în trafic și reținut. În timpul reținerii acesta a opus din nou rezistență încercând să fugă, dar tentativele lui au eșuat.

De menționat că în urma accidentului câte o pasageră din fiecare mașină au fost duse la spital.

Moldoveanul a fost plasat în arest preventiv până când judecătorii vor lua o decizie finală.

loading...

Comments are closed.