Vadim Krasnoselski afirmă că mai mulți transnistrieni au decedat în atacul de la Moscova

Liderul separatist Vadim Krasnoselski confirmă că sunt mai mulți transnistreni care au decedat în urma atentatului de la Moscova. Funcționarul de la Tiraspol nu a precizat numărul lor, scrie Realitatea.md

Oficialul a punctat că este vorba despre persoane originare din Bender. Acesta a dispus ca responsabilii separatiști să le contacteze rudele și să ofere sprijin familiilor lor.

Precizăm că, potrivit presei de la Tiraspol, sunt cel puțin două persoane decedate în urma atentatului de la Moscova. Este vorba despre soții Kristina și Pavel Kostiucenko. Numele lor figurează în listele publicate de autoritățile ruse, iar prietenii și foștii colegi au recunoscut femeia în imaginile apărute în spațiul public.

Conform informațiilor, cuplul avea doi copii, de 6 și 8 ani. Micuții au rămas în grija bunicii, care este doctor cunoscut în regiunea transnistreană.

Ministerul de Externe de la Chișinău a anunțat deocamdată despre decesul unui singur cetățean moldovean. Conform reprezentanților diplomației de la Chișinău, este vorba despre o femeie de 42 de ani.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share