Alte știri

Val Butnaru a anunțat că pleacă de la Jurnal TV. Telegraph.md a aflat motivul ascuns!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se pare că cearta pe care a avut-o jurnalistul Val Butnaru în privat cu politicianul Andrei Năstase într-un final l-a motivat pe Butnaru să părăsească Jurnal TV. Acesta a anunțat astăzi că a luat deja decizia de a se retrage de la televiziunea lui Victor Țopa (nașul lui Năstase, liderul PPDA).

„ATÂT A FOST! Deseară moderez ultimul meu ”Cabinet din umbră”. Vorba ceea: trebuie să poți să te retragi la timp”, a scris pe facebook, Val Butnaru.

În ultima perioadă jurnalistul a venit cu mai multe mesaje dure la adresa guvernării ACUM-PSRM, acesta devenind un critic a guvernului condus de Maia Sandu, dar și a comportamentului lui Andrei Năstase față de jurnaliștii incomozi (vedeți mai jos dovada). Se pare că acest lucru nu i-a plăcut ministrului de Interne.

Sursele Telegraph.md comunică despre o ceartă serioasă care avut loc recent între Val Butnaru și Andrei Năstase. În prezent cei doi nu-și mai vorbesc deloc! Acesta ar putea fi unul din motivele de bază ale plecării lui Butnaru de la Jurnal TV.

jurnal tv andrei nastase, cabinetul din umbra

loading...

Comments are closed.