Val Butnaru de la Jurnal TV: Din rău în mai rău! Andrei Năstase încă n-a înțeles ce are de făcut și ce așteptăm de la el

jurnal tv andrei nastase, cabinetul din umbra

Din rău în mai rău: Andrei Năstase încă n-a înțeles ce are de făcut și ce așteptăm de la el. El luptă cu presa care nu-i place. Opinia aparține moderatorului emisiunii “Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, Val Butnaru.

Reacția lui vine după ce ieri, în cadrul unei conferințe de presă, ministrul de Interne Andrei Năstase a refuzat să răspundă la o întrebare acordată de jurnalistul Vadim Ungureanu. Mai mult, Năstase a dat ordin ca Ungureanu să fie interzis pe viitor la toate evenimentele organizate de MAI și IGP. Astfel, gestul sfidător a lui Năstase a fost condamnat a astăzi de către ONG-urile de media. 

Opinia expusă pe facebook de Val Butnaru a fost încuviințată și de alți internauți în comentarii. “Este fix “Plahotniuc”, “Filat”, aceleași năravuri, apucături, doar că, pe altă baricadă. Un demagog, un populist.”, a comentat Victor Ciobanu.

Iar Vitalie Călugăreanu de la Deutsche Welle a adăugat: “Mda, am privit. Jenant. Pentru ce a fost nevoie de prezenta lui la acea conferinta? Eu inteleg ca are o functie care ii ofera mai putina vizibilitate si ca apar frustrari, dar nu e ok sa faci o mina de terminator, ca sa pari groznîi si sa te razboiesti pe telefonul unui individ care a ajuns la acea conferinta si pe intrebarile Beatricei. Daca asta inseamna “gestionarea unei provocari”, mai bine sa emane doar declaratii politice, dar din afara MAI. Dar daca vrea sa le declare “razboi varcolacilor din MAI” sa o faca pe interior, iar noua sa ne arate consecintele… ca noi de declaratii ne-am plictisit. Stiu ca o sa citeasca acest coment. Chiar vreau sa-l citeasca… “inamicii presei” au culori politice diferite si ei au locul lor – pe panou”.

“Și când te gândești că și-a pus toată presa-n cap, așa, din senin, pe loc drept…”, a concluzionat Val Butanaru.

Tot astăzi și jurnalistul Dumitru Ciorici a venit cu o recția similară pe facebook. El este de părere că liderul Platformei DA va fi una din marile dezamăgiri ale guvernării ACUM-PSRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share