Politic

Valeriu Munteanu atac la adresa lui Năstase: Suburbiile Chișinăului au alte nevoi decât se crede în Germania

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul din partea Partidului Liberal la funcția de Primar General al capitalei, Valeriu Munteanu a venit cu un mesaj critic la adresa lui Andrei Năstase unde l-a învinuit de lipsă de profesionalism și populism.

În programul candidatului din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr apare un punct unde scrie că vrea ca suburbiile capitalei să devină localități moderne, cu locuri de joacă pentru copii, cu drumuri bune și parcări ecologice bine amenajate, așa cum ar fi în alte localități din statele dezvoltate.

Valeriu Munteanu ca fost primar de suburbie, ca locuitor a unei suburbii spune că este la curent cu nevoile locuitorilor din aceste localități. „ Am fost de zeci de ori în toate și în fiecare și știu cu certitudine că „parcări ecologice” la Grătiești, Budești, Colonița, Condrița, Băcioi, Sângera, ori Trușeni, sună a „cosmos”. Suburbiile Chișinăului nu sunt suburbiile Frankfurtului. În suburbiile noastre oamenii au case la sol, cu curți, unde își parchează mașinile, iar blocurile noi care apar, în marea lor majoritate propun parcări generoase spre a atrage clienți. Oamenii noştri au alte griji decât se crede în Germania.conchide Munteanu.

Amintim că nu este prima situație de conflict între cei doi candidați. Cu puțin timp în urmă, Valeriu Munteanu i-a amintit lui Andrei Năstase că anume liderul PPDA era cel care protesta cot la cot cu președintele Dodon și Renato Usatîi. Andrei Năstase a lăsat fără răspuns nelămuririle liberalului.

loading...

Comments are closed.