Politic

Valeriu Munteanu cere lui Andrei Năstase să tragă la răspundere socialiștii! Folosesc resursele administrative în campania electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului „Uniunea Salvați Basarabia”, Valeriu Munteanu, a venit cu o adresare către ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase. Acesta a solicitat ca să fie luate măsuri împotriva socialiștilor, care au încălcat legea, folosind resursele administrative în campania electorală.

Liderul USB a postat o fotografie pe Facebook, în care locuitorii casei numărul 45 de pe strada Valea Dicescu, sunt anunțați că în curtea lor vor fi efectuate lucrări de reparație a terenului de joacă. În anunț este specificat că fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, împreună cu locatarii, ar fi reușit să obțină resurse financiare pentru efectuarea lucrărilor. Mesajul este semnat de consilierul municipal, Alexandr Odințov.

Valeriu Munteanu afirmă că socialiștii încearcă să folosească realizările administrative ale primăriei, drept realizări ale concurentului electoral PSRM și în mod implicit ale lui Ion Ceban.

Acesta se adresează Consiliului Electoral de Cirumcripție, să intervină în vederea curmării acestor acțiuni ilegale ale PSRM, totodată, se adresează și ministrului Andrei Năstase să intervină în conformitate cu art. 400 alin. (l) din Codul Contravențional, agent constatator competent de a examina fapte contravenționale prevăzute de art. 481 alin.(5) Încălcarea legislației privind gestionarea mijloacelor financiare ale partidelor politice şi ale fondurilor electorale din Codul contravențional sunt organele de poliție.

loading...

Comments are closed.