Alte știri

Valeriu Pașa, despre Vasile Costiuc: „A protestat la sediul PAS împreună cu oamenii lui Plahotniuc”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reprezentantul comunității WatchDog Moldova, Valeriu Pașa se arată convins că liderul Partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc a protestat în anul 2019, la sediul PAS, împreună cu oamenii fugarului Vladimir Plahotniuc. Pașa consideră că Vasile Costiuc este exact din același aluat cu Valeriu Ghilețchi, persoanele care au fost utilizate la greu de către fostul lider al PDM, informează Sinteza.org

Într-un amplu interviu acordat pentru Radio Europa Liberă, expertul comunității WatchDog Moldova a declarat că Vasile Costiuc, protesta în data zilei de 6 iunie 2019 cu scopul ca nu cumva PAS-ul și Platforma DA să meargă în coaliția de conjunctură cu PSRM, scopul fiind alungarea din țară a oligarhului Plahotniuc.

„Același dl Ghilețchi este un lider expirat, chiar dacă este extrem de tânăr, foarte mulți oameni îl cunosc și au văzut în ce a participat, și el era nelipsit la provocările organizate de Vladimir Plahotniuc, ca și mulți alți lideri(…) Dl Costiuc este exact din același aluat, dl Costiuc, care în data de 6 iunie 2019 a venit să protesteze în fața sediului PAS, împreună cu toți acei care lucrau pe atunci pentru Plahotniuc protesta ca nu cumva PAS-ul și Platforma DA să meargă în acea coaliție de conjunctură cu socialiștii și să-l dea afară din țară pe Plahotniuc. Acest om vine acum și ne spune că el este luptător cu corupția și cu Plahotniuc. Păi, explicați-ne, dle, ce s-a întâmplat atunci…”, a menționat Valeriu Pașa.

Citește și: Mesajul lui Andrei Năstase în legătură cu atacul din Tel Aviv

loading...

Comments are closed.