Valeriu Reniță: ”Maia Sandu, în disperare, încalcă din nou buchia legii”

Președintele Maia Sandu este disperată și încalcă din nou legea. Despre aceasta a scris pe pagina sa de socializare jurnalistul Valeriu Reniță, informează NTV

Editorialistul susține că apelul lansat de Sandu cu puțin timp înainte de închiderea secțiilor de votare vorbesc de exasperarea acesteia că va pierde alegerile, dar și de slugărnicia președintelui față de mentorii străini.

”Maia Sandu, în disperare, încalcă din nou buchia legii. Maia Sandu, în disperare, că nu adună voturile pe care conta și, respectiv, de teama unei pedepse a stăpânilor occidentali, pentru că a irosit banii lor în van, a ieșit acum juma de oră la rampă…

Cu glasul slab și ochii stinși, ca a arapului din poemul lui Coșbuc (nu neapărat versiunea vulgară), Maia le-a cerut ultimilor apărători ai democrației să lase lenea și să meargă la vot, ca să nu fie nevoiți mai târziu să urce pe baricade.

Cui i-a adresat președinta apelul ilegal, ori semi-șegal, din punct de vedere al Codului electoral? Trolii nu pot lăsa lucrul, o să-i vedeți curând comentând dedesubt (ori de de supt?)”, a scris Reniță pe pagina sa de socializare.

Citește și: Andrei Năstase, mesaj după închiderea secțiilor de vot: ”Vreau să le mulțumesc celor care au fost alături de Platforma Demnitate și Adevăr”

Total
0
Shares
Total
0
Share