Vânătorii vor putea solicita documente pentru a vâna în zona de frontieră

Vânătorii pot solicita avizele necesare pentru a vâna în zona de frontieră. Avizul poate fi obținut în baza permisului electronic de acces în zona de frontieră prin accesarea site-ului oficial al Poliției de Frontieră, la rubrica „E-Permis”.

Potrivit Poliției de Frontieră, pentru autorizarea vânătorii în zona de frontieră, instituția eliberează persoanei un aviz (în condițiile deținerii permisului de acces în zona de frontieră), care reprezintă acordul scris, conform căruia posesorul acestuia beneficiază de dreptul de aflare în zona de frontieră pentru desfășurarea vânătorii, în termenul de vânătoare stabilit şi în limitele sectorului indicate în acesta.

Avizul pentru desfășurarea vânătorii în zona de frontieră este obligatoriu pentru toți solicitanții pentru efectuarea vânătorii, inclusiv pentru persoanele care locuiesc permanent în zona de frontieră sau în localitățile ale căror hotare se află în zona de frontieră.

Avizul poate fi obținut în baza permisului electronic de acces în zona de frontieră prin accesarea site-ului oficial al Poliției de Frontieră, la capitolul Informații utile, rubrica „E-Permis” sau acces direct pe link: www.epermis.border.gov.md. Persoanele vor completa formularele cu informația solicitată, iar ulterior, după examinarea cererii, vor recepționa pe adresa de e-mail indicată avizul pentru vânătoare semnat electronic.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share