Vasile Bolea a fost destituit din funcția de vicepreședinte al Comisiei juridice, numiri și imunități

 

După ce a fost exclus din Fracțiunea PSRM, deputatul Vasile Bolea, aderent la Partidul ”Renaștere”, a fost destitui din funcția de vicepreședinte al Comisiei juridice, numiri și imunități, iar în locul lui a fost desemnat deputatul socialist Adrian Lebedinschi. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 72 de deputați.

De asemenea, în document se menționează că deputatul Vasile Bolea se desemnează în funcția de membru al Comisiei juridice, numiri și imunități, la propunerea Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Proiectul de hotărâre intră în vigoare la data adoptării.

În Parlamentul de legislatura a XI-a sunt 11 comisii parlamentare permanente. Fracțiunile își numesc membrii în comisiile permanente, ținându-se seama de reprezentarea lor proporțională în Parlament.

Deputații Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski au fost excluși din fracțiunea BCS

În cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului, deputatul PSRM, Grigore Novac, a anunțat despre faptul că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a decis excluderea deputaților Vasile Bolea și Alexandr Suhodolskii din cadrul fracțiunii parlamentare.

Luni, foștii socialiști Vasile Bolea și Alexandr Suhodolskii au aderat la Partidul „Renaștere”, condus de Serghei Mișin. Anunțul a fost făcut de cei doi în cadrul unei conferințe de presă. Vasile Bolea a declarat că a luat această decizie după ce a fost exclus din PSRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share