Vasile Bolea anunță alăturarea lui Piotr Malcov la Partidul ”Renaștere”

Vasile Bolea, Piotr Malcov

Vasile Bolea, unul din liderii Partidului ”Renaștere”, a făcut un anunț important astăzi, referitor la extinderea echipei formațiunii din care face parte. El a adăugat că este foarte încântat să primească în rândurile lor pe Piotr Malcov.

Malcov este un distins lucrător în domeniul educației fizice și sportului, fiind președintele asociației de fotbal din zona Cantemir. De-a lungul a 16 ani, el a ocupat funcția de primar al satului Stoianovca, din raionul Cantemir. Piotr Malcov este o persoană respectată în zona sa, având un impact semnificativ asupra comunității. El a avut un rol important în educarea mai multor generații de tineri și a reușit să creeze o atmosferă pozitivă în jurul său, a precizat Bolea, deputat neafiliat.

Vasile Bolea a subliniat că alăturarea lui Piotr Malcov la echipa Partidului ”Renaștere” va aduce un aport valoros în activitățile politice și în dezvoltarea comunității. El a apreciat experiența și dedicarea lui Malcov în domeniul sportului și administrației publice locale, considerând că acesta va contribui la promovarea valorilor și obiectivelor partidului.

Total
0
Shares
Total
0
Share