Vasile Bolea, lider al Partidului „Renaștere”, l-a felicitat pe maestrul Eugen Doga cu ocazia împlinirii vârstei de 87 de ani

Maestrul Eugen Doga

Maestrul Eugen Doga sărbătorește o viață dedicată artei și muzicii, primind urări de la lideri politici și admiratori. Compozitorul a împlinit 87 de ani.

Cu acest prilej, Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al Partidului „Renaștere”, a transmis o felicitare caldă către maestru, recunoscând contribuția sa la patrimoniul cultural al țării, scrie sinteza.org

Maestrul Eugen Doga este cunoscut pe plan internațional pentru compozițiile sale pline de emoție și frumusețe, care au ajuns să atingă inimile și să inspire generații întregi de ascultători.

Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se numără coloana sonoră a filmului „Lăutarii” și „Vals” din filmul „Ciprian Porumbescu”, care au devenit adevărate simboluri ale muzicii clasice.

În mesajul său, deputatul Vasile Bolea a evidențiat talentul, pasiunea și devotamentul maestrului pentru arta muzicala. Alături de el, numeroși admiratori ai muzicii și colegi din industria artistică și-au exprimat recunoștința și urările de bine.

„Compozitorul și maestrul Eugen Doga împlinește frumoasa vârstă de 87 ani. Astăzi sărbătorim nu doar un alt an din viața maestrului, ci și o viață întreagă dedicată artei și muzicii.

Cu compoziții pline de emoție și frumusețe, a reușit să atingă inimile și să inspire generații întregi de ascultători din întreaga lume.

Talentul, pasiunea și devotamentul pentru arta muzicală sunt demne de admirație și inspirație pentru noi toți.

Maestre, vă doresc sănătate, fericire și împliniri pe plan personal și profesional în continuare. Sper ca fiecare zi să vă aducă bucurii noi și să vă recompenseze pentru darurile minunate pe care le împărtășiți cu lumea.

La mulți ani, domnule Doga!”, a scris deputatul pe pagina sa.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share