VDIEO // Ilan Șor anunță crearea Fundației „ȘOR” pentru dezvoltarea democrației și susținerea mass-mediei independente

Ilan Șor, lider politic

Liderul Blocului politic „Ș.O.R.”, Ilan Șor, a făcut o declarație prin care denunță guvernarea actuală și acuzându-i de încălcarea democrației și genocid împotriva propriului popor. În cadrul unei adunări a partidului, Șor a anunțat înființarea Fundației „ȘOR” pentru dezvoltarea democrației, în vederea contracarării situației dezastruoase din Republica Moldova.

Fundația va avea ca obiectiv principal susținerea democrației și finanțarea proiectelor care vizează dezvoltarea și promovarea valorilor democratice în țară. Printre proiectele care vor beneficia de sprijin se numără mass-media independentă și politicienii independenți care reprezintă o altă viziune decât cea promovată de guvernarea actuală.

Ilan Șor a subliniat că este hotărât să lupte împotriva uzurpării puterii de stat și să construiască o Moldovă autentic democratică și prosperă. Prin intermediul Fundației „ȘOR”, se dorește oferirea unei platforme de susținere pentru toți cei care doresc să implementeze proiecte de dezvoltare democratică și să-și exprime liber ideile.

În încheierea declarației, Ilan Șor a îndemnat pe toți cei interesați să solicite sprijinul Fundației „ȘOR” pentru dezvoltarea democrației prin intermediul adresei de e-mail: democracyfoundation@ilan-shor.com. Promite să ofere sprijin și asistență tuturor celor care au nevoie și doresc să contribuie la promovarea democrației în Republica Moldova.

”Republica Moldova este condusă astăzi de către uzurpatori, care au ucis democrația, iar sub pretextul acesteia promovează idei fasciste și genocide. Mai exact, actuala guvernare comite un genocid împotriva propriei țări. Oamenii o duc din ce în ce mai greu, instituțiile de presă sunt închise, guvernarea fură cu vagoanele, iar bani primesc doar cei care sunt pe plac regimului.

Este știut faptul că nu-mi stă în fire să asist pasiv la situația dezastruoasă din țară, ci să vin cu soluții. Din acest motiv, am luat decizia de a crea Fundația „ȘOR” pentru dezvoltarea democrației. Din acest fond, vor fi finanțate toate proiectele privind dezvoltarea democrației, va fi susținută mass-media independentă, dar și politicienii independenți.

Scopul creării acestei fundații este de a pune capăt uzurpării puterii de stat, de a construi o Moldovă cu adevărat democratică și prosperă. Totodată, vrem să le oferim tuturor celor care au o altă opinie decât cea a fasciștilor de la guvernare posibilitatea de a lucra, acționa, de a-și exprima ideile și de a pune planurile în aplicare.

Așadar, îi îndemn pe toți cei care vor și au nevoie de ajutor, pentru a implementa proiecte privind dezvoltarea democrației, să ne scrie la adresa de e-mail: democracyfoundation@ilan-shor.com. Vă voi ajuta cu bucurie”, a declarat politicianul.

Total
0
Shares
Total
0
Share