Veronica Dragalin participă la evenimentul ”Îmbunătățirea securității regionale prin agenții eficiente împotriva corupției”, ce are loc în Bulgaria

Veronica Dragalin, Procuratura Anticorupție
 

Astăzi, 14 mai 2024, Procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, participă în format online, la evenimentul ”Îmbunătățirea securității regionale prin agenții eficiente împotriva corupției” ce are loc în capitala Bulgariei, Sofia, potrivit unui comunicat al instituției.

Acest eveniment aduce împreună lideri din domeniul combaterii corupției din Moldova, Lituania, Ucraina, România și Bulgaria pentru a discuta strategii și practici privind înființarea și consolidarea agențiilor anticorupție în regiune, în vederea consolidării securității regionale.

Experții vor discuta despre provocări, cele mai bune practici în combaterea corupției și cooperarea legală internațională, precum și modalități eficiente de măsurare, raportare și comunicare a rezultatelor către public.

Evenimentul este organizat de Programul de Cooperare Elvețiano-Bulgar în colaborare cu Ministerul Justiției din Bulgaria, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Institutul Basel privind Guvernarea.

Cu recunoștință pentru invitația la acest important forum regional, Procurorul-șef este hotărâtă să aducă o contribuție valoroasă și să participe activ la discuțiile despre consolidarea agențiilor anticorupție pentru întărirea securității regionale.

Total
0
Shares
Total
0
Share