Externe

Vești bune din Israel: COVID-19 ar fi atins apogeul. Câte cazuri au fost confirmare duminică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Sănătății din Israel a afirmat că numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 15443, cu 145 de noi infecții înregistrate pe parcursul zilei de ieri, fiind cea mai mică cotă zilnică de la 20 martie – crescând speranța că focarul scade, transmite timesofisrael.com

Israelul raportează 23 de decese la un milion de cetățeni, conform datelor de duminică seara de pe Worldometer.

Ieri, Ministerul israelian al Sănătății a informat că 133 de persoane se mai aflau în stare gravă, dintre care 99 – conectate la ventilatoare, iar 82 de persoane erau grav bolnave. O fată de 11 ani se numără printre cei aflați în stare gravă.

În Israel au fost raportate 6731 de persoane care s-au recuperat din coronavirus, potrivit anunțului a venit la o zi după ce Organizația Mondială a Sănătății a spus că nu poate garanta că oamenii nu pot fi reinfectați după recuperare.

Această țară a relaxat și unele activități. Astfel, majoritatea magazinelor, coafurilor și saloanelor de înfrumusețare aveau voie să-și reia activitatea începând cu miezul nopții de sâmbătă, dar cu respectarea reglementărilor de igienă legate de virus.

În plus, restaurantele și magazinele alimentare au voie să vândă produse, nu doar cu livrare la domiciliu, atât timp cât este plasată o barieră fizică între casier și clienți.

Cu toate acestea, sute de întreprinderi mari au rămas închise, în ciuda aprobării de a se redeschide, în semn de protest împotriva guvernului și, întrucât cer compensații pentru închiderile recente și pentru restricțiile în curs.

loading...

Comments are closed.