Social

Vezi care sunt cele mai compatibile semne zodiacale când vine vorba de sex!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compatibilitatea în dormitor poate aduce de la sine cele mai pasionale nopți de amor. O spun cel mai bine astrele care au ceva caracteristici atunci când vine vorba de parteneri.

1. Berbec
Berbecii sunt de cele mai multe ori asertivi și agresivi în dormitor. Cea mai bună compatibilitate pentru berbeci este cu leul, balanța, gemenii sau scorpionii.
 
2. Taur
Poți crede sau nu, dar sunt mai mult seducători decât perverși; cele mai bune perechi pentru ei sunt cu scorpionul, racul, fecioara și capricornul.
 
3. Gemeni
Gemenii au o minte foarte deschisă și sunt mereu gata să experimenteze, de aceea, ei se potrivesc cu berbecul, săgetătorii și vărsătorii.
 
4. Rac
Creativului și senzualului rac îi place să fie admirat; cu cât primește mai multă atenție din partea partenerului și cu cât este mai apreciat, cu atât este mai bine. Cei mai buni parteneri pentru dorințele lui amoroase sunt taurul, leul, capricornul și peștii.
 
5. Leu
Având o plăcere puternică și o poftă imensă de amor, leul poate fi dificil de multe ori; cu toate acestea, el este compatibil amoros cu scorpionii, berbecii, săgetătorii sau chiar cu un alt leu.
 
6. Fecioară
O fecioară apreciază un partener senzual și grijuliu în dormitor; cea mai bun pereche pentru această zodie este reprezentată de taur, balanță, pești și capricorn.
 
7. Balanță
Poate unul dintre cele mai rafinate semne zodiacale, balanța preferă stimularea și se bazează pe anumite repere pentru a avea niște momente de neuitat. Balanța este compatibilă cu balanța, gemenii, leul sau săgetătorul.
 
8. Scorpion
Scorpionii sunt pasionali, plini de poftă și își doresc să facă amor mereu; lor le place să se bucure de fiecare secundă din timpul amorului, așa că semnele zodiacale care se potrivesc cel mai bine în pat cu ei sunt taurii, leii și peștii.
 
9. Săgetător
Un săgetător ar trebui să aibă mereu un partener care să fie pasional și mai ales spontan mereu; este recomandat să încerci să ai un partener amoros care să fie zodia leu, berbec, gemenii sau vărsător pentru a putea avea o chimie aparte sub așternuturi.
 
10. Capricorn
Un capricorn va iubi mereu pe cineva care este mai agresiv în dormitor, care îl va curta și care îl va seduce prin mijloace mai puțin convenționale. Cea mai bună compatibilitate este cu racul, taurul, fecioara sau chiar cu un alt capricorn.
 
11. Vărsător
Semnele de apă tind să fie foarte intelectuale și idealistice; un vărsător a vrea mereu să fie sedus și mai ales curtat de către partenerul lui; va avea o chimie extraordinară cu un partener ce este zodia gemeni, săgetător sau fecioară.
 
12. Pești
Iubitul pești este mereu o persoană care are mereu ceva de oferit; o persoană în zodia pești va fi mereu împlinită din punct de vedere amoros atunci când va fi în compania unui scorpion, rac, fecioară sau balanță deoarece acestor semne le place mai mult să ofere plăcere decât să o primească.
loading...

Comments are closed.