Viața la Spitalul Republican bate filmul: Un bărbat în care s-au tras 7 focuri de armă, a fost salvat de medici!

Operație revoluționară în Moldova, Sute de bolnavi vor fi salvați, intervenții neuroendovasculare, medicina chisinau 

Un bărbat de 42 de ani a ajuns la Spitalul Clinic Republican “Timofei Moșneaga” în ziua de 22 noiembrie, în stare gravă! Cu o zi înainte, asupra lui au fost trase 7 focuri de armă. Bărbatul a fost transferat de la spitalul din Cantemir cu ajutorul Seviciului medical de urgență AVIASAN, scrie medicul Dragoș Galbur pe Facebook. 

În prosesul de investigații suplimentare imagistice, inclusiv tomografia computerizată, în corpul pacientului s-au depistat 5 gloanțe (două gloanțe situate lombar pe stânga în țesuturile moi, două – situate cervical pe stânga și un glonte situat în mediastin pe stânga). Alte 2 gloanțe au atins tangențial corpul pacientului, informează medicii de la Spitalul Republican din Capitală.

Din echipa de specialiști care a efectuat, timp de 6 ore, intervenția chirurgicală au făcut parte Prof. Nicolae Gladun, medicul chirurg Teofil Iusco, medicul chirurg Vladimir Sîli, anesteziologul Constantin Slimovschii, sora de operație – Iulia Rudenco, sora de anestezie – Cristina Bejenar. Actualmente, starea de sănătate a pacientului este stabilă.

La moment nu se știe cine și de l-a împușcat pe bărbatul din raionul Cantemir. Poliția investighează acest caz.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share