Vicepreședinte PAS: Candidatul blocului ACUM la alegerile locale din Chișinău va fi Andrei Năstase

Noaptea trecută, Andrei Năstase s-a luat la harță cu angajații Direcției Operațiuni Speciale, pe coridoarele MAI, andrei nastase ministrul afacerilor interne, blocul acum psrm, nastase maia sandu guvern, politia moldova andrei nastase, 

După ce a refuzat funcția de deputat în favoarea celei de ministru, Liderul partidului Platforma DA,  Andrei Năstase,  va ceda și funcția de ministru și viceprim-ministru și va fi candidatul blocului ACUM la alegerile locale din municipiul Chișinău. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta a relatat jurnaliștilor vicepreședintele Parlamentului, deputatul PAS, Mihai Popșoi.

„Nu cred că va fi o surpriză candidatura blocului ACUM la alegerile localele. Înre PAS și Platforma DA există un consens la acest capitol. Am convenit asupra candidatului, iar oficial vom anunța în viitorul apropiat”, susține Mihai Popșoi, transmite Infotag.

El a amintit că candidatul Partidului Socialiștilor la alegerile locale va fi vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban. Despre aceasta a declarat săptămâna trecută președintele Igor Dodon.

Șeful Statului a spus că PSRM îl va desemna oficial în cadrul ședinței Consiliului Republican al PSRM din 30 august.

De asemenea, Mihai Popșoi a amintit că anul trecut Andrei Năstase a câștigat alegerile locale din Chișinău, dar „a fost păgubit brutal de fost guvernare”.

„Ceea ce s-a întâmplat anul trecut a fost rușinos. Gestul fostei guvernări a fost condamnat nu doar de cetățenii R. Moldova, ci și de partenerii de dezvoltare. Andrei Năstase va candida la funcția de primar al Chișinăului, având tot sprijinul din partea Blocului Acum.” spune Popșoi.

El și-a exprimat speranța că participarea la alegerile locale a lui Andrei Năstase și Ion Ceban nu va duce la dezbinarea majorității parlamentare și ale Guvernului.

„Trebuie să semnăm un pact de neagresiune între PSRM și ACUM. Fiecare candidat trebuie să se axeze pe problemele Chișinăului și nu pe politică și geopolitică”, a spus Mihai Popșoi.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share